Quan? Aquesta formació de 4 hores de durada s’ofereix en la següent data:

 

Divendres 1 de desembre de 2017 de 15,30 a 19,30

 

On es fa? Saberis C/ Bisbe Sivilla, 30b 08022, Barcelona 


Com està estructurat

Treballarem, de forma dinàmica, eines pràctiques per a generar consens. El curs consta d’una dinàmica mobilitzadora d’inici – un espai per repensar estratègies –, seguida d’un espai de creació d’eines i materials per fer front a les dificultats del treball en equip. Sortirem del curs amb una infografía o un entregable del que s’ha desenvolupat.

 

Resum del que veurem al curs

En el teu equip, tots els professionals entenen els objectius de la mateixa manera? Cada professional interpreta com sap, o com pot els objectius de las tasca diària? La  solució és desenvolupar eines de consens. Aquesta píndola planteja estratègies per crear consens en el dia a dia. ESCOLTAR, RAONAR, ACORDAR llenguatges i ordenar-los en necessitats -objectius – estratègies, per treballar AMB SENTIT.


A qui va dirigit? A empreses, organizacions i administracions de l’àmbit social, sanitari i del teixit empresarial que treballin en atenció directa amb persones usuàries. Igualment, es dirigeix a directors, comanaments intermitjos i a professionals de diverses categories que formin part d’equips interdisciplinars.

 

Qui impartirà el curs? Quico Manyós / Jose Luís Buenache 

 

Preu i inscripcions 50€

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

contacte info@dignetik.com / 667699125

desembre 1 @ 15:30

15:30

– 19:30

(4h)

C/ Bisbe Sivilla 30

José Luís Buenache, Quico Manyós