El 2017 en perspectiva

El 2017 en perspectiva

La revisió d’un primer any de feina

El 2017 ha estat el primer any complet durant el qual Dignetik ha desenvolupat les seves activitats de consultoria, assessoria i formació. Ha estat un any durant el qual la nostra empresa ha començat a encetar projectes amb antics i nous clients. Ha estat un any en el qual hem posat sobre la taula totes les nostres energies perquè aquest projecte prengués forma i comencés a prendre una dimensió molt més gran i àmplia.

Dignetik ha començat a teixir aliances amb empreses i entitats el 2017, a les quals hem assessorat i hem ajudat de forma intensa, servint-los com a eina tractora, a fer valdre les seves activitats, a desenvolupar els seus punts forts i superar les seves debilitats. La nostra empresa no ho hauria pogut fer sense la complicitat, l’esforç i la il·lusió dels seus col·laboradors i treballadors, als quals volem donar públicament les gràcies. Dignetik no entén una altra manera de treballar que no sigui la col·laboració en xarxa tant amb els seus clients interns (treballadors i col·laboradors) com amb els seus clients externs (partners, empreses i entitats que hi confien, etc.).

Hem ajudat grans clients, com l’Obra Social de la Caixa, a crear i posar en marxa l’Escola de Cuidadors, o a Ilunion, a seguir desenvolupant el seu Comitè d’Ètica, i a mitjans i petits clients com SARQuavitae, Fundació Vella Terra o Pere Relats a desenvolupar projectes estratègics i formatius que han estat i seran essencials en les seves respectives estratègies en els seus diferents àmbits d’actuació.

També hem incidit en el tercer sector, de la mà de partners com Plant-for-the-Planet, als quals hem ajudat a desenvolupar eines formatives dirigides als nens i joves que la conformen i que tenen per objectiu canviar el món i l’entorn en el qual vivim tots avui dia, i lluitar contra el canvi climàtic.

L’any 2017 ha estat, en resum, un any molt intens de feina, contactes i iniciatives desenvolupades. Aquest any ens ha demostrat que una proposta de valor rigorosa i ben plantejada des de l’inici es tradueix en una eina que es rep amb gran interès i expectatives per part dels nostres clients, expectatives que, a poc a poc, es van complint.

És per això que agraïm a tots els nostres clients i col·laboradors la seva tasca, que ens hagin i ens donin l’oportunitat de seguir innovant i fent les coses diferents en matèria formativa, d’assessorament i consultoria. L’any 2018 Dignetik seguirà per aquest camí que tan bones iniciatives ens porta a desenvolupar, prioritzant sempre la cerca de solucions creatives i innovadores pels nostres clients.

Un article de Xavier de Caso (Director general de Dignetik)Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *